Борсови играчи (2022)

Синопсис

Александър Алексиев се завръща на големия екран, като този път се превъплъщава в ролята на Виктор Ангелов – млад университетски преподавател по финанси в престижен български университет. Приятелката му Никол (Боряна Братоева), обаче не е удовлетворена от връзката им и се впуска в авантюра с успелия борсов играч Деян (Дарин Ангелов). Съкрушен от случилото се, Виктор започва работа в брокерската компания на бившия партньор на загиналия му баща – Камен (Мариан Вълев), с цел да си върне Никол. След множество възходи и падения, алчността надделява и Виктор напуска Камен, започвайки работа при бащата на Деян – Рангел Вълканов (Димитър Баненкин). Там среща Ралица (Радина Кърджилова), която обаче е агент под прикритие на ДАНС, разследващ канал за пране на пари в структурите на Вълканов.

Ще успее ли Виктор да се измъкне чист накрая? Ще успее ли да се пребори отново за сърцето на Никол? Ще узнае ли каква е истината зад смъртта на баща му?

Премиерна дата в България: 20 май 2022 г.

Жанр: Финансов трилър

Световен разпространител: КОРУНД-Х ООД

Оригинално заглавие: БОРСОВИ ИГРАЧИ

Националност: България

Времетраене: 106 мин.

Формати: 2D

Режисьор: Георги Костов

Сценаристи: Александър Чобанов, Кузман Илиев, Илиян Скарлатов

Продуценти: Христо Христов, Николай Христов

Оператор: Мартин Димитров

Музика: Мария Каракушева, Иван Шопов

В ролите:  Александър Алексиев, Мариан Вълев, Радина Кърджилова, Дарин Ангелов, Димитър Баненкин, Боряна Братоева, Пламен Манасиев

Трейлъри и Снимки

4 снимки

Прожекции