Алберт / Albert

Синопсис

АЛБЕРТ (2015)

Оригинално заглавие: Albert

Държава: Дания

Формат: 2D

Времетраене: 82мин.

Премиера в България: 14.07.2023г.

Жанр: анимация, семеен, приключенски, комедия

Дублиран на български език, с гласовете на: Ивайло Иванов – Играта(Алберт), Калоян Димитров – Баллан(Егон), Ирена Милянкова(Джумила), Искрен Пецов(Рапало – Главатар на крадците), Цветелин Атанасов – Елвиса и  Илия Деверджиев(Крадци), Емилия Петкова, Ивайло Петков, Мартин Пашов, Радинела Тотева.

Синопсис:

Алберт е умно момче, родено в малкия град Кели, което постоянно се забърква в пакости и създава проблеми на жителите на града. Един ден решава да си върне доброто име, като компенсира за това, че е разбил градската статуя на хиляди парчета. Той обещава да се впусне в големия свят и да се върне като капитан на балон с горещ въздух.

Със себе си взима най-добрия си приятел Егон и голямото приключение започва. В една стара бъчва двамата малки приятели отплават към света. Далеч от родния си град срещат Рапало, най-добрия крадец на света.

Двама неразделни приятели на вълнуващо пътешествие, опознавайки света, се оказват замесени в обира на най-големия диамант в света. Ще успее ли Алберт да сбъдне мечтата си и да се върне у дома като капитан на балон с горещ въздух?

Трейлъри и Снимки

5 снимки

Прожекции