Лудисея (2022)

Синопсис

Филмът разказва за романтичната история на Стела и Мишо. Двама млади срещнали се някъде по пътя към бъдещето. Събира ги случайността но ги задържа съдбата, която винаги има път, по който всеки трябва да тръгне, измине и завърши. Препятствията пред, който се изправят нашите герой са много и различни, но силата на характерите им и това, че са заедно им помага да не се отклоняват от правилния път. Дявола се показва и лукаво потрива ръце в желанието си да изкуши и Стела и Мишо но може би точно тези изкушения са катарзиса на любовта и бъдещето им.

За Стела всичко се срутва, когато родители те и претърпяват катастрофа и се налага тя да поеме разходите по лечението им и таксита за университета, в който учи. Реалността връхлита жестоко върху Стела – парите на родителите ѝ са свършили. Някой трябва да плати за системите им. Стела е изправена пред невъзможен избор. Следват дни и нощи, в които Стела танцува на пилона пред погледите на надървени нещастници в стриптийз клуба, а Мишо сервира питиета на пияни нещастници в бара. Докато една вечер Мишо ѝ разказва за брат си, който се оказва в същата болница като родителите ѝ. По негова вина. Обвинява се. Боли го.

 

Мишо се лута между работата си и личната трагедия, която е изживял с по-големия си брат. Онова, което се е случило с брат му го кара да се чувства до болка виновен и не може да си прости.

Стела произхожда от богато семейство на лекари, а Мишо е от работническа фамилия. Тя принцесата на тати обикаля с приятелки нощните клубове, веселбата и купоните са винаги на ниво, той – момчето от краен квартал работи от сутрин до вечер за да може да се справя сам с животи.

Две различни планети, два различни космоса се срещат, няма разлика в поведението, няма културни и морални различиq помежду им, та те са млади хора на една възраст отраснали в една държава, обучени в училище по един и същ начин.

 

Как ще се справят ли? Всички отговори ще намерите когато гледате романтичната драма „Лудисея“.

 

Режисьор – Ивайло Спасов

Сценарист – Дензъл Ребеловски

Оператор – Добромир Николов

Музика – Кевин Бизарди

Сценограф – Даниела Гандова

Участват: Мирена Петкова, Борис Кашев, Анна-Мария Чернева, Светослав Янков, Иван Стефанов.

Продуцент: „Спасов Брадърс“

Разпространява: „Спасов Брадърс“

 

СПОТ

Трейлъри и Снимки

2 снимки

Прожекции