Обир по джентълменски / The Misfits (2021)

Синопсис

Оригинално заглавие:               THE MISFITS

Българско заглавие:                   ОБИР ПО ДЖЕНТЪЛМЕНСКИ

Година на създаване:                  2020     

Премиерна дата:                           02.07.2021                         

 

Режисьор:                                          Рени Харлин                   

Сценарист:                                        Робърт Хени, Кърт Вимер

Актьорски състав:                        Пиърс Броснан, Тим Рот, Джейми Чънг, Хърмионе Корфийлд, Ник Канон,    Майк Анджело          

 

Жанр:                                                  Екшън, приключенски, трилър

Продължителност (мин.):        94 мин.                

Световен разпространител:    Highland Film Group

Държава:                                          САЩ

Разпространител:                        bTV Studios

 

Ричард Пейс (Пиърс Броснан) е крадец. Макар да се гордее, че посяга само на тези, които имат много, както и с факта, че при обирите му никой не пострадва, личният му живот е пълна каша. Съпругата му го е напуснала, дъщеря му го отхвърля, а за капак на всичко често го арестуват. За негов късмет, умението му да бяга от затворите е завидно – особено от онези, построени и управлявани от човек на име Шулц (Тим Рот). Именно в такъв момент се срещаме с Пейс – с тази разлика, че в случая не само Шулц го е взел на мерника си, но и банда крадци, наричащи се ​​Аутсайдерите. След бягството от затвора и последвалото преследване с коли по улиците на Лос Анджелис, Аутсайдерите предлагат на Пейс да се отърве от ФБР, като се присъедини към тях. Изборът му е или да се остави да бъде хванат от федералните, или да се качи на частен самолет до Абу Даби. Макар Пейс да го нарича отвличане, според Аутсайдерите това е шанс да постъпи правилно за първи път в живота си. На борда те му разкриват, че на Шулц му е писнало от номерата му и е изпратил убийци по петите му. Аутсайдерите обаче имат план, с който не само да разкарат Шулц, но и да сторят нещо добро за света – план, в който са намесени терористични организации, отдавна изгубена дъщеря, Мюсюлманското братство, подправени самоличности, изпрани пари, експлозиви, камили, злонраво пиле и злато, скрито в затвор в свърталище на терористи. Може и да не е толкова просто, колкото звучи, но със сигурност е толкова забавно!

„Обир по джентълменски“ е филм в духа на „Италианска афера“ и „Бандата на Оушън“ – изпълнен с много екшън и още повече хумор!

Трейлъри и Снимки

5 снимки

Прожекции